Service & onderhoud

co-vrij

Goed onderhoud is belangrijk

Er zijn maar weinig apparaten die zo intensief gebruikt worden als gas verbruikstoestellen. Door uw cv ketel of boiler regelmatig en goed te onderhouden:

▶︎ vermindert u de kans op storingen
▶︎ heeft u een lagere energieverbruik
▶︎ verlengt u de levensduur van uw gastoestel
▶︎ verhoogt u uw veiligheid

Wij zijn CO gecertificeerd

Voorkom onaangename verrassingen, zoals het wegvallen van uw warmwatervoorziening of het weigeren van uw CV-installatie. Wij zorgen met onderhoud dat uw gastoestel veilig en goed kan werken.

Onderhoud

Uw CV-ketel draait ieder jaar continu vele uren om uw huis en/of water te verwarmen. Om uw ketel daarom jaar in en uit storingsvrij te laten draaien is onderhoud toch wel noodzakelijk.  Het bijvullen van de ketel en ontluchten van de radiatoren zijn klussen die men zelf uitvoert echter een grote onderhoudsbeurt waarbij de brander los gehaald wordt zijn vaak klussen die je beter aan de vakman kan overlaten. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de CV-ketel helemaal nagekeken en worden onderdelen zoals pakkingen vervangen en kleppen op hun functie getest.  Door dergelijk onderhoud blijft een ketel ook vaak storingsvrij maar ook zuiniger werken.

Heeft u een storing?

Indien u een storing heeft neem dan contact op met 0599 852888 (tijdens en buiten kantooruren). U kunt dan gelijk een afspraak maken om de storing te verhelpen.

Service

Rutherm Installatietechniek verzorgt tevens de controle van uw gas en elektrische installatie.

Overige diensten